Jongeren

De tieners (leeftijd 12-18 jaar) komen elke week samen om Bijbelstudie te doen. Geregeld wordt een bijbelboek bestudeerd en af en toe wordt een thema besproken dat aansluit bij de (geloofs-)vragen van de groep. Iedere avond is er tijd voor gezelligheid, om met elkaar te babbelen, een spel te doen, sport,...

Onze jongeren komen samen met de jongeren van andere omliggende kerken; met een 50-tal jongeren samen je geloof beleven is iets waardevols.

Naast deze kringavonden zijn er nog andere activiteiten: samen eten, film kijken, iets avontuurlijk, christelijke jongeren evenementen, enzovoort.

Het is belangrijk dat de jongeren een plek hebben om hun geloof te verdiepen, waar ze vragen kunnen stellen, discussiëren, elkaar bemoedigen, de Bijbel beter leren kennen, leren begrijpen en toepassen. Hiervoor zijn de Bijbelstudies en thema-avonden. Daarnaast is het belangrijk dat ze in de gemeente vrienden hebben, dat ze de ruimte hebben zichzelf te zijn, zich samen te amuseren, steun aan elkaar ervaren, leren er voor elkaar te zijn.

Voor info:

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.