Tieners

De tieners (leeftijd 12-18 jaar) komen om de twee weken samen om Bijbelstudie te doen. Gedurende een schooljaar wordt een bijbelboek bestudeerd en af en toe wordt een thema besproken dat aansluit bij de (geloofs)vragen van de groep. Iedere avond is er tijd voor gezelligheid, om met elkaar te babbelen, een spel te doen, sport,...

Naast deze kringavonden zijn er nog andere activiteiten: samen eten, film kijken, stadsspel, iets avontuurlijk, christelijke jongeren evenementen, een spaaractie voor een project, enzovoort. Iedereen doet altijd reuze enthousiast mee. De tieners hebben ook eigen T-shirts laten maken zodat ze als groep herkenbaar zijn.

Het is belangrijk dat de jongeren een plek hebben om hun geloof te verdiepen, waar ze vragen kunnen stellen, discussiƫren, elkaar bemoedigen, de Bijbel beter leren kennen, leren begrijpen en toepassen. Hiervoor zijn de Bijbelstudies en thema-avonden. Daarnaast is het belangrijk dat ze in de gemeente vrienden hebben, dat ze de ruimte hebben zichzelf te zijn, zich samen te amuseren, steun aan elkaar ervaren, leren er voor elkaar te zijn.

Genesis 1:1

In het begin schiep God de hemel en de aarde.

 

Romeinen 3:23

Iedereen heeft gezondigd en ontbeert de nabijheid van God.

Johannes 3:16a

Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven,

Johannes 3:16b

opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

EvangelieStap1

EvangelieStap2

EvangelieStap3

EvangelieStap4

Zaventem, Belgiƫ

Ouagadougou, Burkina Faso

Cochabamba, Bolivia

Sydney, Australie